Tapas

Historiek

Tapas zijn een van de meest geliefde en bekende gerechten uit Spanje. Ze zijn ontstaan in Andalusië, waar ze oorspronkelijk werden gebruikt als een dekseltje op een glas wijn om insecten te weren. Later werden ze verrijkt met kaas, ham of andere lekkernijen en zo werd de tapa een symbool van de Spaanse gastronomie.
Sevilla is de stad bij uitstek om te genieten van de tapas. In de vele bars en restaurants kan je proeven van de enorme variatie aan smaken en ingrediënten die deze kleine hapjes te bieden hebben.

Tapas ons aanbod

 

We hebben in ons aanbod verschillende tapastafels, van een eenvoudig hapje bij het aperetief tot de meest, feestelijke en uitgebreide tapasmaaltijden.

Welke tafel u ook kiest, we streven ernaar om een aantal tapas in die tafel aan te passen aan de streek die ze voorstelt.

De tapastafels zijn een feest voor het oog en de smaakpapillen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van heerlijke hapjes, bereid met verse ingrediënten. Ons personeel staat klaar om u te helpen en u meer te vertellen over de verschillende gerechten. U mag zelf opscheppen wat u wilt, wij houden het buffet netjes en gevuld.

Wij hebben alles bij om uw buffet op te stellen en koken ook deels ter plaatse.

Wilt u het uzelf extra makkelijk maken kan je ook borden en bestek bij ons huren, voor een tapastafel betaald u slechts € 2,00 per persoon. In dit bedrag zit ook het afruimen en de afwas van het gehuurde materiaal inbegrepen. De afwas gebeurt niet ter plaatse zodat wij uw keuken proper en ongebruikt achterlaten.

Voorafgaand aan uw maaltijd kan je bij ons ook uw aperitief en aperitiefhapjes bestellen, meer info vind je op onze menukaart.