Over ons

Het verhaal van de Spaanse keuken is net zo rijk en divers als de geschiedenis van het land zelf. Het weerspiegelt de tradities en de levensstijl van het Spaanse volk. Beroemde gerechten zoals paella, arroz negro, zarzuela, croquetas de jamón, albóndigas,  crema catalana, enz… hebben allen hun eigen verhaal.

Ons verhaal echter vindt zijn oorsprong in de liefde voor Spanje, zijn bevolking en het Spaanse leven.  Onze chef, en tevens medezaakvoerder, is klassiek frans geschoold, maar heeft zich de laatste vijfentwintig jaar verdiept  in de Spaanse keuken. De eenvoud en het werken met vesre topproducten, de eerlijkheid van de Spaanse keuken, het liet hem niet meer los. De vakanties in Spanje werden werkvakanties in de restaurants en tapasbars van Sevilla, Barcelona, Madrid en Alicante, een wisselwerking tussen het Noorden en het Zuiden. En Hier en daar ving hij de geheime receptjes op, afkomstig van de Abuelas van de koks. Nu brengt Roberto U een zo getrouw mogelijke benadering van de authentieke Spaanse keuken, met natuurlijk af en toe een persoonlijke toets eigen aan iedere chef.

Op onze kaart vind je zeker je zin. Tapastafels, paellas, nagerechten, samengestelde menu’s, aperitief, tapasbordjes, warme danken, noem maar op.
Vergeet zeker niet een kijkje te nemen op onze wijnkaart.

Voor uw lente feest, communie, trouwfeest of eindejaar zijn er eveneens speciale menu arrangementen.

Als importeur van Spaanse producten, kunnen we u tevens de echtheid en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten garanderen. Rijst uit Valencia, jamón uit Teruel en Jabugo, cantabrische ansjovisjes, manchegokaas uit La Mancha, enz …. Maar ook het milieu vinden we belangrijk daarom werken we zoveel mogelijk met lokale producten in onze gerechten. Bijvoorbeeld voor onze kipgerechten hebben we gekozen voor een labelkip  “La belle Flamande” en geen poolse plofkip, het verschil in smaak en dierenleed is onmmiskenbaar. 

Neem gerust met ons contact op en we sturen U vrijblijvend een volledige menukaart/prijslijst op.