Over ons

Ons verhaal echter vindt zijn oorsprong in de liefde voor Spanje, zijn bevolking en het Spaanse leven.

Onze passie voor Spanje, zijn mensen en zijn cultuur begon met onze chef-kok en mede-eigenaar, die opgroeide met de Franse keuken en afstudeerde aan de beroemde Antwerpse hotelschool PIVA. Maar de laatste vijfentwintig jaar heeft hij zich gespecialiseerd in de Spaanse keuken, die hem fascineerde door zijn eenvoud, versheid en eerlijkheid.
Hij bracht zijn vakanties door in Spanje, waar hij werkte in de restaurants en tapasbars van Sevilla, Barcelona, Madrid en Alicante. Hij leerde er de typische gerechten en de familiegeheimen van de Spaanse keuken kennen.
Zo brengt Roberto u een trouwe weergave van de authentieke Spaanse keuken, met af en toe een persoonlijke toets die elke chef kenmerkt.

Op onze kaart is er voor ieder wat wils, tapastafels, paella’s, nagerechten, samengestelde menu’s, aperitief, tapasbordjes, wijnen, noem maar op.

Laat u ook verrassen door onze wijnkaart, waar u kunt kiezen uit verschillende soorten wijnen met heerlijke smaken en aroma’s voor eerlijke prijzen.

Wilt u een feest organiseren? Wij hebben speciale menu arrangementen voor uw lente feest, communie, trouwfeest of eindejaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen.

Als importeur van Spaanse producten, kunnen we u tevens de echtheid en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten garanderen. Rijst uit Valencia, jamón uit Teruel, serón en Jabugo, cantabrische ansjovisjes, manchegokaas uit La Mancha, enz …. Maar ook het milieu vinden we belangrijk daarom werken we zoveel mogelijk met lokale producten in onze gerechten. 

Neem gerust met ons contact op en we sturen U vrijblijvend een volledige menukaart/prijslijst op.