Over ons

Het verhaal van de Spaanse keuken is net zo rijk en divers als de geschiedenis van het land zelf. Het weerspiegelt de tradities en de levensstijl van het Spaanse volk. Beroemde gerechten zoals paella, arroz negro, zarzuela, croquetas de jamón, empanadas, crema catalan, enz… hebben allen hun eigen verhaal.

Ons verhaal echter vindt zijn oorsprong in de passie voor Spanje en zijn bevolking. Al ruim 30 jaar reizen we een aantal keer per jaar op en neer het land. De kok, en tevens medezaakvoerder, is klassiek frans geschoold en heeft zelfs stage gelopen bij de sterrenzaak Comme chez soi te Brussel. Nu verdiept hij zich al jaren met grote gedrevenheid in de Spaanse keuken. Door regelmatig op werkvakanties te gaan in Sevilla, Barcelona en Alicante en cursussen te volgen bij Spaanse chef’s (El Bulli) brengt hij U een zo getrouw mogelijke benadering van de authentieke Spaanse keuken, met natuurlijk af en toe een persoonlijke toets eigen aan iedere kok.

Onze kaart omvat tapastafels, paellas, nagerechten, samengestelde menu’s, aperitief, tapasbordjes en zelfs warme danken. Vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze wijnkaart.
Voor uw lente feest, communie, trouwfeest of eindejaar zijn er ook speciale menu arrangementen.

Als importeur van Spaanse producten, kunnen we u tevens de echtheid en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten garanderen. Zeezout uit ibiza, hammen uit Teruel, rhum van de Canarische eilanden, echte manchegokaas uit La Mancha, enz …. Maar ook het milieu vinden we belangrijk daarom werken we zoveel mogelijk met lokale producten voor de basissauzen. Voor onze kipgerechten gebruiken we een labelkip  “La belle Flamande” en geen batterijkip. De aardappeltjes, tomaten, sla, enz… kopen we zo veel mogelijk bij de lokale boer. 

Neem gerust met ons contact op en we sturen U vrijblijvend een volledige menukaart/prijslijst op.