Menukaarten

Wij bieden service ter laatse aan vanaf 20 pers.
Afhaalgerechten kan je in onze winkel te Beveren bekomen, we vragen wel om minstens drie dagen op voorhand te bestellen. Op sluitingdagen van de winkel kan er in Temse afgehaald worden.


Praktisch afhaalgerechten

Take-away is eveneens mogelijk, raadpleeg hiervoor de afhaalkaart.
Gelieve uw bestelling minimaal drie dagen op voorhand door te geven, de gerechten worden dagdagelijks bereid en koud aangeleverd,
u dient zelf de tapas of paella op te warmen, dit is echter zeer eenvoudig.
Uw bestelling is af te halen in onze winkel El Valenciano, oude zandstraat te Beveren, behalve op feestdagen en sluitingsdagen van de winkel. U kan uw bestelling dan afhalen aan onze foodtruck in de Bevrijdingstraat 3 te Temse.
Op verplaatsing met onze catering werken we volgens de richtlijnen van het f.a.v.v. inzake uw gezondheid.
Ons personeel en wijzelf worden op regelmatige basis getest op covid19, wij zijn volledig ingeënt met het pfizer vaccin

Praktisch catering 

Zowel paella als tapastafels zijn verkrijgbaar vanaf 20 personen.

  • op iedere bestelling vragen we een voorschot, ongeveer 10% van het totaal
  • vervoersonkosten bedragen 0,30 € per kilometer vanuit Temse te rekenen (zowel heen als terug)
  • borden en bestek kan u bij ons huren, de huurprijs is inclusief het afruimen de afwas van het gehuurde materiaal. Voor paella betaald u 1€/pp, een tapastafel betaalt u 1,50€/pp en voor een menuformule betaalt u 2,00€/pp
  • Verder vragen we een tegen de wind en regen beschutte plaats om te kunnen koken ,(evt. partytent, carport, garage, enz..)
  • parkeerplaats bij de feest locatie voor onze bestelwagen
  • drinkbaar water aanvoer (bij voorkeur warm)
  • elektriciteit met voldoende netspanning enkel bij menu’s en tapas
  • bij gebruik van de foodtruck, twee aparte lijnen elektriciteit met min 16A per lijn en een staanplaats van min. 8m x 3m, op een stevige, goed bereikbare, vlakke ondergrond, indien er geen elektriciteit in de buurt is (bv op een weide) kunnen we met een generator werken.
  • De klant is steeds zelf verantwoordelijk voor de nodige vergunningen, toestemmingen die het koken op een openbare plaats met zich meebrengen.

Wij verbinden er ons toe uw feest tot een succes te maken, daarom vragen we met aandrang speciale wensen of verwachtingen aan ons duidelijk duidelijk te maken. We doen met plezier dat extraatje meer voor een geslaagd feest op uw dag.