Menukaarten

Lekker eten zonder koken? Ontdek onze catering service!

Wilt u een heerlijke maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laat ons dan uw feest verzorgen! Wij komen bij u thuis koken voor groepen vanaf 20 personen. U hoeft alleen maar te genieten van onze authentieke Spaanse gerechten. Bent u met minder dan 20 personen, dan kan u ook kiezen voor onze afhaalgerechten, die u kunt ophalen in onze winkel “El Valenciano” in Beveren.

Praktische info afhaalgerechten

Om uw bestelling vlot te verwerken, vragen we u om minstens vijf dagen op voorhand te bestellen. We maken onze gerechten elke dag vers en leveren ze koud, zodat u ze zelf kunt opwarmen. Dat is heel gemakkelijk.
Voor sommige tapas heeft u een friteuse nodig. Als u die niet heeft, laat het ons weten en we passen de gerechten aan. U kunt uw bestelling ophalen in onze winkel El Valenciano, oude Zandstraat 38 te Beveren, behalve op feestdagen en sluitingsdagen van de winkel.

We kunnen uw bestelling ook aan huis leveren voor 0,50 €/km heen en terug.

Praktische info catering 

Als u een feest wilt organiseren zonder zelf te hoeven koken, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de catering aan huis voor groepen vanaf 20 personen. U kunt kiezen uit verschillende gerechten, zoals paella, tapas of een menuformule. Om uw bestelling te bevestigen, vragen we een aanbetaling van 10% van het totaalbedrag. We rekenen ook 0,50 € per kilometer voor het vervoer van en naar Temse. U kunt bij ons ook borden en bestek huren, die we na afloop voor u afwassen. De huurprijs hangt af van het gekozen gerecht en is inclusief het opruimen van het gehuurde materiaal. Als we buiten moeten koken, laat het ons dan op voorhand weten en zorg voor een beschutte plek tegen wind en regen. We hebben ook een parkeerplaats nodig voor onze bestelwagen, drinkbaar water (liefst warm) en elektriciteit met voldoende netspanning (2 x 16 AMP) als we menu’s en/of tapas bereiden. U bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele vergunningen of toestemmingen die nodig zijn om op een openbare plaats te koken, maar we helpen u graag daarbij.

We willen dat uw feest een succes wordt, dus laat ons weten als u speciale wensen heeft. We doen graag ons best om aan uw verwachtingen te voldoen.