Menukaarten

Wij komen aan huis om uw feest te verzorgen van 20 tot 1000 personen.
Afhaalgerechten kan je steeds in onze winkel te Beveren bekomen, graag min. drie dagen op voorhand bestellen i.v.m. onze planning. Op sluitingsdagen van de winkel word er aan huisgeleverd.

,Praktisch afhaalgerechten

Gelieve uw bestelling minimaal drie dagen op voorhand door te geven, de gerechten worden dagdagelijks bereid en koud aangeleverd,
u dient zelf de tapas of paella op te warmen, dit is echter zeer eenvoudig.
Voor sommige tapas heb je een friteuze nodig, heb je er geen ? zeker melden en dan passen we een aantal gerechten aan.
Uw bestelling is enkel af te halen in onze winkel El Valenciano, oude zandstraat 38 te Beveren, behalve op feestdagen en sluitingsdagen van de winkel.

Aan huis levering kan ook aan 0,50 €/km heen en terug.

Praktisch catering 

Wij komen aan huis vanaf 20 pers. 

  • op iedere bestelling vragen we een voorschot van 10% op het totaal
  • vervoersonkosten bedragen 0,50 € per kilometer vanuit Temse te rekenen (zowel heen als terug)
  • borden en bestek kan u bij ons huren, de huurprijs is inclusief het afruimen de afwas van het gehuurde materiaal. Voor paella betaald u 1.50 €/pp, een tapastafel betaalt u 2,00 €/pp en voor een menuformule betaalt u 3,50 €/pp
  • Indien we in open lucht moeten koken, op voorhand melden en een tegen de wind en regen beschutte plaats voorzien. (evt. partytent, carport, garage, enz..)
  • parkeerplaats bij de feest locatie voor onze bestelwagen
  • drinkbaar water aanvoer (bij voorkeur warm)
  • elektriciteit met voldoende netspanning 2 x 16 Amp dit enkel bij menu’s en/of tapas
  • De klant is steeds zelf verantwoordelijk voor de nodige vergunningen  of toestemmingen die het koken op een openbare plaats met zich meebrengen, we staan u hiervoor graag bij.

Wij verbinden er ons toe uw feest tot een succes te maken, daarom vragen we met aandrang speciale wensen aan ons duidelijk duidelijk te maken. We doen met plezier dat extraatje meer voor een geslaagd feest op uw dag.