Menukaarten

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, geven we vanaf 1 november en dit tot 15 december 2020,bij bestelling van een tapastafel Santa cruz, Carmen of Triana een heerlijke fles eigen huismerk moscatel gratis !

Praktisch 

Tijdens de corona crisis doen we ook delivery/afhaal en dit al vanaf 1 pers. , meer info kijk naar de speciale delivery kaart, je vind ze onder algemene menukaart. Er is levering voorzien in Temse en omgeving, tussen 14.00 en 18.00 u.
Je kan ook uw bestelling afhalen aan onze foodtruck in de bevrijdingstraat 3 te Temse.
Afhalen is iedere dag tussen 12.00 en 13.30.

Het is momenteel tot eind november verboden door de overheid om feesten te organiseren, we verkopen in de deliverykaart wel tapastafels van 4 personen, zo kan u tijdens deze donkere periode toch eens een beetje zon in huis brengen.

Zowel paella als tapastafels zijn verkrijgbaar vanaf 10 personen, de foodtruck is beschikbaar vanaf 20 pers.

  • op iedere bestelling vragen we een voorschot, ongeveer 5% van het totaal
  • vervoersonkosten bedragen 0,30 € per kilometer vanuit Temse te rekenen (zowel heen als terug)
  • borden en bestek kan u bij ons huren, de huurprijs is inclusief het afruimen de afwas van het gehuurde materiaal. Voor paella betaald u 1€/pp, een tapastafel betaalt u 1,50€/pp en voor een menuformule betaalt u 2,00€/pp
  • Verder vragen we een tegen de wind en regen beschutte plaats om te kunnen koken ,(evt partytent, carport, garage, enz..)
  • parkeerplaats bij de feestlocatie voor onze bestelwagen
  • drinkbaar water aanvoer (bij voorkeur warm)
  • elektriciteit met voldoende netspanning enkel bij menu’s en tapas
  • bij gebruik van de foodtruck, twee aparte lijnen elektriciteit met min 16A per lijnen een staanplaats van min. 8m x 3m, op een stevige, goed bereikbare, vlakke ondergrond.

Wij verbinden er ons toe uw feest tot een succes te maken, daarom vragen we met aandrang speciale wensen of verwachtingen aan ons duidelijk duidelijk te maken. We doen met plezier dat extraatje meer voor een geslaagd feest op uw dag.