home pagepaellamenukaartenwijnenreferentieslinkscontact

Oorspronkelijk uit AndalousiŽ afkomstig, was een Tapa (dekseltje) vroeger niet meer dan een stukje brood dat op een glas wijn werd gelegd om de vliegen eruit te houden, later werd er een stukje kaas of hesp op gelegd en de eerst tapa was geboren. Nu, zoveel jaren later, zijn het nog steeds tapas die zo typisch zijn voor Spanje en het verzekeren van een plaatsje vooraan op de culinaire wereldkaart.

In de talloze tapasbars van Sevilla kan er, samen met een lekker glaasje, genoten worden van deze overheerlijke kleine gerechtjes.

Momenteel hebben we in ons aanbod 12 verschillende tapastafels.

De eenvoudigste tapastafels "SALOMO" en "TARRAGONA" zijn geschikt als aperetiefhapje of licht voorgerechtje.
Voor een uitgebreid voorgerecht of zelf lichte lunch kunnen we de tafels "GIRONA", "ALICANTE" of "CALPE" aanbevelen, ze hebben zowel koude als warme tapas.

Voor een volwarrdige maaltijd hebben we ook een ruime keuze hiervoor prijken de tafels "BARCELONA", "VALENCIA", "CONSUEGRA" en"MALAGA" op de kaart.

Wilt U het graag extra feestelijk, zal je zeker tevreden zijn met drie stertafels, "RONDA", "MADRID" EN "SEVILLA".

.

De Tapastafel wordt opgesteld in buffetvorm en uw gasten bedienen zich naar keuze.
De Tapas worden sfeervol gepresenteerd in authentieke Spaanse cazuelas achter het buffet is steeds iemand van ons personeel aanwezig om uw gasten een woordje uitleg te verschaffen bij de diverse tapas. De tapas worden deels ter plaatse bereidt in de originele Spaanse caulderones, asadores en paelleras.
Voor aangepaste sausjes en versiering op de buffettafel wordt uiteraard door ons ook gezorgd. En indien gewenst kan men de tapas laten vergezellen door een sprankelende cava of een heerlijke blanco, rosado of tinto van onze wijnkaart.