paellatapasmenukaartenwijnenreferentieslinkscontact

Het verhaal van de Spaanse keuken is net zo rijk en divers als de geschiedenis van het land zelf. Het weerspiegelt de tradities en de levensstijl van het Spaanse volk. Beroemde gerechten zoals gazpacho, tortilla, arroz negro, paella, cocido, crema catalan, enz... hebben allen hun eigen verhaal.


Ons verhaal echter vindt zijn oorsprong in de passie voor Spanje en zijn bevolking. Onze kok, klassiek frans geschoold, verdiept zich al jaren met grote gedrevenheid in de Spaanse keuken. Door de vele stages en workshops over tapas in zowel binnen als buitenland brengen we U een zo getrouw mogelijke benadering van de authentieke Spaanse keuken, met natuurlijk af en toe een persoonlijke toets eigen aan iedere kok.


Naast de vrije keuze uit de kaart, hebben we ook een aantal menu's, al dan niet vergezeld van Sangria, cava, bijpassende wijnen en koffie. Deze omvatten een tapastafel, paella naar keuze als hoofdschotel en we sluiten af met een dessert naar keuze. Voor de communieperiode en het eindejaar zijn er ook speciale arrangementen.


Neem gerust met ons contact op en we sturen U vrijblijvend een volledige menukaart/prijslijst op.


Heb je zin in een gezellig avondje uit? Of uw gezelschap is te klein voor een cateringformule, breng dan eens een bezoekje aan "Sanchos" ons Spaans restaurant open van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00u.
Gelegen in Zwijndrecht, Dorp-west 118 bied het restaurant plaats aan 60 personen binnen en 60 personen op het nieuw ingerichte zonneterras.
Uw wagen kan u probleemloos kwijt op onze parking goed voor 26 wagens,
daarnaast is er nog voldoende buurtparkeergelegenheid.
Meer info : www.sanchos.be

Bienvenidos en el mundo de ROBERTOS