paellatapasmenukaartenwijnenreferentieslinkscontact

Het verhaal van de Spaanse keuken is net zo rijk en divers als de geschiedenis van het land zelf. Het weerspiegelt de tradities en de levensstijl van het Spaanse volk. Beroemde gerechten zoals gazpacho, tortilla, arroz negro, paella, cocido, crema catalan, enz... hebben allen hun eigen verhaal.


Ons verhaal echter vindt zijn oorsprong in de passie voor Spanje en zijn bevolking. Onze kok, klassiek frans geschoold, verdiept zich al jaren met grote gedrevenheid in de Spaanse keuken. Door de vele stages en workshops over tapas in zowel binnen als buitenland brengen we U een zo getrouw mogelijke benadering van de authentieke Spaanse keuken, met natuurlijk af en toe een persoonlijke toets eigen aan iedere kok.


Naast de vrije keuze uit de kaart, hebben we ook een groot aantal samengestelde menu's, al dan niet vergezeld van Sangria, cava, bijpassende wijnen en koffie. Deze omvatten een tapastafel, paella naar keuze als hoofdschotel en we sluiten af met een dessert naar keuze. Voor de communieperiode en het eindejaar zijn er ook speciale arrangementen.


Trendy, smaakvol en gezellig, maak kennis met onze foodtruck "El carrito". Sinds dit jaar komen we ook ter plaatse met een foodtruck, benieuwd wat we daar serveren? Kijk dan vlug op de algemene menukaart of kom op zondag wat meer info vragen op de vogeltjesmarkt te antwerpen, we staan daar elke zondag van 08.00 tot 13.00u


Neem gerust met ons contact op en we sturen U vrijblijvend een volledige menukaart/prijslijst op.